2021. 09. 14., kedd, 08:57

Az utcán verte meg gyermekei anyját, még a földön is rugdosta a tehetetlen nőt

Egy 28 éves férfi úgy megverte gyermekei anyját az utcán, hogy annak még a bordái is eltörtek.

A férfi 8 évig élt együtt a nővel, kapcsolatukból hat gyermek született. A férfi féltékenysége és agresszív viselkedése miatt azonban az asszony 2021 áprilisában a szüleihez költözött.

2021 augusztusában a férfi a Balatonlelléhez közeli faluban közlekedett testvérével, amikor a járműből észrevette az utcán barátnőjével gyalogló nőt. A férfi először az autó lehúzott ablakán keresztül érdeklődött a gyerekek, valamint a nő esetleges új párkapcsolata felől, majd sérelmezte, hogy az asszony letiltotta Facebookról.

A nő nem akart a férfivel tovább beszélni, amitől az indulatos lett, kiszállt a kocsiból és a nőt először váltott kézzel arcul ütötte, majd megrúgta bokáit, amitől a nő előre esett. A férfi azonban a bántalmazással ekkor sem hagyott fel, hanem az asszonyt nagy erővel megrúgta felsőtestének jobb oldalán, majd arcán

A bántalmazásnak a férfi testvére vetett véget, aki elhúzta a férfit volt élettársa közeléből.

A Fonyódi Járásbíróság felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a férfival szemben. A fényképet a fonyódi rendőrök a helyszíni adatgyűjtés során készítették.

Itt történt az eset

Kérjen segítséget!
Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: