2021. 09. 14., kedd, 09:50

A Marázplast kimaxolta a hétvégi Seatos baleset trollkodását

Nemcsak a város, de az egész ország a hétvégi balesettől volt hangos, miután cikkünket átvette az Index, az Origo, a Blikk, a bpautosok a vezess.hu és még sokan mások is.

Nem csoda hát, ha sokakat megihletett a baleset, amely természetesen nem lenne vicc tárgya, ha bárki megsérült volna, ám szerencsére mind a sofőr, mind pedig utasa egy karcolás nélkül megúszta. A közel 1000 komment között pedig bőven volt, ami mosolyt is csalt az arcokra:

Hatalmas baleset, 240-nél szállt el egy Seat a kaposvári körforgalomban

Hatalmas baleset, 240-nél szállt el egy Seat a kaposvári körforgalomban

Óriási szerencséje volt a sofőrnek és utasának, mindketten komolyabb sérülések nélkül, maguk szálltak ki az autóból.

Némi irónia, de ahol végül megállt több bukfenc után az autó az a Marázplast egyik reklámtáblája, melyen az iskolakezdés kapcsán csak annyi áll:

Az iskola ITT kezdődik.

 

Nos, ez fel is tűnt néhány kommentelőnek, de engedjétek meg, ha az abszolút győztesként a Marázplastot jelöljük meg, akik egy fenomenális poszttal reflektáltak a történtekre. Mint írják

Érkezni tudni kell. És amekkora lendülettel jött, valószínűleg az egyik legnagyobb rajongónk lehet. Mondjuk érdemes lett volna nyitásig várni, így azt sem tudjuk biztosan, mit szeretett volna venni. Mi autóápolási cikkekre tippeltünk, ezért ma ezeket mutatjuk meg. És bár hálásak vagyunk a rajongásért, arra biztatunk mindenkit: inkább nyitvatartási időben jöjjön és kisebb svunggal.

Mindezt pedig a Vissza a jövőbe ikonikus DeLorean időutazó autójával és a már említett plakát képével fejelték meg, de hozzá kell tenni, az időutazáshoz elég lett volna a 141 km/óra is.

Fergeteges!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: