Idén is a legjobb kézműves sörökkel vár benneteket a Bier-Ka a Miénk a Város Fesztiválon!

2021. 09. 03., Péntek, 14:38

Idén is a legjobb kézműves sörökkel vár benneteket a Bier-Ka a Miénk a Város Fesztiválon!

A péntektől vasárnapig tartó Miénk a Város Fesztivált nemcsak a zenés és egyéb programok miatt érdemes meglátogatni, hiszen a kézműves árusok színes palettája is jelen van az eseményen. Aki járt az elmúlt években a fesztiválon, biztosan poharazgatott már  a sörkülönlegességeiről ismert Bier-Ka kézműves sörözőnél, akik idén is kiemelkednek az evős-ivős egységek közül.

Nyáron már találkoztunk velük több alkalommal a Balatonlellei Rendezvényparban, és a Veszprémi Utcazene Fesztiválon is beléjük botlottunk, sör rajongók lévén Kaposváron is hozzájuk vezetett első utunk jól megszokott Kossuth téri helyükre, ahol már 7. éve kínálják kézműves söreiket a szomjazó fesztiválozóknak.

Hogy a törzsvendégeknek ne kelljen csalatkozniuk, idén is megtalálhatóak náluk a legnagyobb kedvencek, mint a Szent András Sörfőzde nedűi, így a gyümölcsös ízek kedvelői számára oly kedves meggyes, málnás, szilvás sörök, és persze a nagy klasszikusok, mint az Ogre pils. Idén is felfedeztünk náluk jónéhány újdonságot, melyek még a white-szájú sörösöket is lázba hozzák: a Mad Scientist, a Reketye Sörfőzde, és a Charlie Firpo-val berobbant Hedon sörei is jéghidegen figyelnek a hűtőkben. 

Persze gyakorlott sörfogyasztóként a csapoltakra is rákérdeztünk, melyekből nagyon korrekt szortimenttel érkeztek. A folyamatosan változó csapolt kínálatról a következő sörtípusokra próbálhattok rá, ha jókor érkeztek: hagyományos cseh láger, New England IPA, pils, meggyes lager, és két kuriózum:

  • Szent András Sörfőzde – TesztAndrás széria – Beta 21 - New England IPA
  • Hedon - Charlie Firpo – Rozsos APA

Az igazi Bier-Ka rajongók számára is van egy exkluzív ajánlatuk, a 7 év vásárlói visszajelzései alapján, a Rekettye Sörfőzde által főzött Bier-Ka dobozos, mely egy igazán könnyű, ivós sör.

A Miénk a Városon vasárnapig megtaláljátok őket, de nem maradtok kisüzemi sörök nélkül ezután sem, saját lerakatukba bármikor kiugorhattok a Raktár utcai Bier Trade Italkereskedésbe, sőt házhoz is rendelhetitek tőlük kedvenceiteket! Hogy még egyszerűbben és kényelmesebben menjen a dolog, hamarosan webáruházukból is rendelhettek. 

Cheers!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: