2021. 08. 31., kedd, 13:46

Kaposvárra is megérkezett a Munch, az Ételmentő kezdeményezés

A Munch az a fiatalok által tervezett applikáció ami az ételpazarlás ellen küzd, segítségével olyan jó minőségű és kedvezményes áru ételekhez juthatunk, amelyeket az éttermek/boltok aznap már nem tudtak eladni.

Mi is ez valójában?

A Munch elnevezésű kezdeményezést magyar fiatalok dolgozták ki, maga a szó falatozást, majszolást jelent, az összefogás célja pedig az ételpazarlás elleni küzdelem, végső soron pedig szeretnék elérni, hogy minél kevesebb étel végezze a kukában.

Az appon keresztül éttermek, pékségek, boltok és szállodák kedvezményesen értékesítik az aznap el nem adott, de jó minőségű ételeiket, melyet egy ételcsomagként lehet megvásárolni. Ezzel nemcsak az éttermek járhatnak jól és csökken a kidobott ételek mennyisége, de mi is jól lakhatunk és nem utolsó sorban az árak is elég barátiak.


 

Az applikációt 30 ezernél is többen telepítették, 20 ezer fölött van a regisztrált ételmentők száma és 18 ezernél is több megmentett adag ételnél járnak. A srácok már Kaposvárt is bevették, mutatjuk, hogy kik csatlakoztak a kezdeményezéshez már most:

  • Kulipintyó
  • Cser Vendéglő
  • Tóth Pékség
  • Kovács ABC
  • Egykávézó

Hogyan működik?

Pofon egyszerű, legalábbis semmivel sem bonyolultabb mint pizzát rendelni. Első lépésként töltsd le a Munch.hu appot vagy látogass el weboldalukra, aztán már mehet is a szemezgetés az ajánlatok között. Válasszátok ki a nektek szimpatikus csomagot és fizessetek, ezután pedig már nincs más hátra, mint felkapni a csomagot a megadott időpontban.

 

Próbáltátok már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: