2021. 08. 27., péntek, 12:43

Bangó Margit is fellép jövő pénteken a kaposvári Hungarikum Gálán

Szeptember 3-án 20 órától Hungarikum Gálát tartanak a kaposvári Rákóczi Stadionban.

Jövő pénteken egy országos sorozat részeként nagyszabású koncertnek ad otthont városunk, mely az előadóművészet szemüvegén keresztül mutatja be nemzeti értékeinket. A 100 perces műsor öt oszlop, a népzene, az operett, az opera, a magyar nóta és a világzene köré épül.

A fellépők közt ott van Bangó Margit, Dancs Annamari, Fischl Mónika, Herczku Ágnes, Kállay Bori, Miklósa Erika, Oszvald Marika, Boncsér Gergely, Kádár Szabolcs János, Pataki Bence, a Győri Filharmonikus Zenekar, a Jávorkai Brothers, Pálházi Bence Bandája, Vadász Károly és Zenekara, a Magyar Állami Népi Együttes Tánckara valamint a Táncverzum Balettkar.

Pénteken Charlie, szombaton Brains, vasárnap Tóth Andi - Itt a Miénk a Város részletes programja!

Pénteken Charlie, szombaton Brains, vasárnap Tóth Andi - Itt a Miénk a Város részletes programja!

A tavalyi év sajnos nem kedvezett a fesztiváloknak, de idén ismét lehetőség nyílt egy teljes értékű Miénk a város fesztiválra. 2021. szeptember 3-5. között olyan fellépők érkeznek Kaposvárra mint Charlie, Tóth Andi, Lotfi Begi, Honeybeast, The Biebers, Nemazalány, Brains, hogy csak a headlinereket...

A belépés ugyan ingyenes, de kell hozzá belépőjegy, melyet mától a Tourinform Irodában lehet igényelni. Az előadás kizárólag védettségi igazolvánnyal tekinthető meg.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: