A falak már állnak, a festék már szárad - Itt vannak a részletek a kaposvári KFC-ről

2021. 08. 26., Csütörtök, 10:34

A falak már állnak, a festék már szárad - Itt vannak a részletek a kaposvári KFC-ről

Kezdi elnyerni végleges formáját a Tesco parkolójában készülő első kaposvári KFC étterem.

Az étteremlánc legújabb gyöngyszeme már március óta épül, az épület már nagyjából fel is vette végleges formáját, a festés is egész jól áll már, a belső tér kialakítása gőzerővel zajlik és felállították a város szinte minden pontjából jól látható hatalmas táblát is. Ám attól függetlenül, hogy első ránézésre már szinte késznek tűnik, mindig lehetnek akadályok, amelyek hátráltatják az építkezést, így a biztonság kedvéért felkerestük az üzemeltetőt, hogy mire lehet majd számtani Kaposváron.

Annyi már biztos, hogy még idén, tehát 2021-ben megnyitja kapuit a kaposvári KFC - válaszolta megkeresésünkre Juhász Nándor az AmRest Kft-től.

Hozzátette, a kaposvári egység a legújabb KFC trendek szerint készül, és a KFC Next Design az iránymutató. Lesz látványkonyhájuk, önkiszolgáló rendelésük, mobilalkalmazáson történő előrendelésük, kiszállítás, terasz és drive thru is.

Kérdésünkre elmondta még, hogy folyamatosan zajlik a munkaerő toborzás, egy ilyen étteremnél nagyjából 40-50 főt szoktak alkalmazni, amit főként helyi lakosokból szeretnének megoldani. Az üzletpolitikájuknak megfelelően Kaposváron is helyi üzletvezetőt szeretnének majd a későbbiekben, akit a jól teljesítő itteni dolgozók közül fognak majd kiválasztani.

Az első kaposvári KFC-re tehát már nem kell sokat várni, hamarosan megnyitja kapuit a nagyközönség előtt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: