2021. 08. 24., Kedd, 09:19

A kaposvári sofőr azért ütötte le az előtte haladó autó sofőrjét, mert az utasának kiborult az üdítője

A kaposvári férfi azért kezdett ámokfutásba, mert az előtte haladó autós fékezése miatt utasának kiborult az üdítője.

A férfi két utast – köztük egy kiskorú gyermeket - szállítva közlekedett a sértett autója mögött Kaposvár egyik négysávos útján, amikor a sértett észlelte, hogy a megengedett legnagyobb sebességet túllépte, ezért fokozatosan fékezni kezdett.

A vádlottnak ezért szintén fékeznie kellett, amitől az utasánál levő ital kiborult. A férfi emiatt ideges lett, ezért a záróvonalon keresztül káromkodva a sértett mellé hajtott és megállásra szólította fel

Miután a sértett nem állt meg, a vádlott megelőzte, majd „büntetőfékezett” előtte, végül egy körforgalomba ért, ahol a gépkocsijával keresztbe fordult és megállásra kényszerítette.

A vádlott ekkor az autójából kiszállt, a másik autóhoz ment, annak ajtaját feltépte, a sértettet ököllel arcon ütötte, majd olyan erővel csapta be a gépkocsi ajtaját, hogy a jobb oldali első ülésébe szerelt oldallégzsák kinyílott

Az ügyészség a férfival szemben felfüggesztett börtönbüntetés, pénzbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabására, valamint a vádlott pártfogó felügyeletének elrendelésére tett indítványt.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: