2021. 08. 23., Hétfő, 10:13

Lucifer, Nagy pénzrablás, Szexoktatás - Szeptemberben visszatérnek a kedvenc sorozataink Netflixre

via

Néhány sorozat folytatására már régóta várunk.

Sex Education - 3. évad

A Sex Education olyan izgalmasan zárta le a második évadot, hogy szinte bírhatatlan kíváncsisággal küzdöttek a nézők a nyáron, hogy mi történhet még. A sorozat olyannyira népszerű, hogy már a legelső részt több mint 40 millió felhasználó nézte meg, a legújabb évad pedig szeptember 17-én debütál.

A nagy pénzrablás - 5. évad

Úgy néz ki az utolsó évadhoz érünk A nagy pénzrablásnál, ami elég szép teljesítmény ahhoz képest, hogy minisorozatként indították. Szeptember harmadikán már nézhetjük is a befejezést, mármint csak az első felét az évadnak, a második felét csak december 3-án teszik közzé.

Lucifer - 6. évad

A nagy pénzrabláshoz hasonlóan záróévaddal tér vissza a Lucifer is szeptember 10-én, az új évad 10 epizódot tartogat, az előzetes szerint pedig némi időugrással kezdődik.

Dear White People - 4. évad

A vígjátéksorozat utolsó évadában musicalesre veszik a figurát az előzetes alapján, ami a kommentek szerint nem igazán tetszik a sorozat rajongóinak. Vajon a zenés vonallal elveszik az a vicces, közben komoly hangulat, amit megszoktunk a sorozattól? Nos, szeptember 22-én kiderül.

Ti melyiket várjátok a legjobban?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: