2021. 08. 19., Csütörtök, 13:18

Inkább kerüljetek, óriási dugót okoznak a munkálatok a Tüskevári csomópontban!

A 2019-ben felújított csomópont csúcsidőben még normál esetben is képes szép kis torlódásokat okozni, csütörtöktől viszont mindennek a többszörösére számíthatunk.

Szerda délután a tűzoltók és a katasztrófavédelem is vizsgálódott a kapostüskevári csomópontnál, információink szerint szivárgást jelentettek a környékről /mivel az E-ON munkatársai is a helyszínen vannak valószínűleg gázszivárgás volt/. Csütörtök virradóra munkások jelentek meg a helyszínen majd a Kanizsai utca külső sávját épp a lámpák előtt le is zárták. A munkálatok miatt épp az egyenes irányba tartó sáv nem használható, ami miatt a belső, kanyarodó sávba kell sorolni, amely ugye rövidebb zöld jelzéssel van ellátva, így ha valaki a sor elején épp kanyarodni szeretne de piros van, az egyenesen haladó is kénytelen megállni mögötte. Hogy ez mekkora káoszt okozott a helyszínen az arra járók el tudják képzelni, a többieknek pedig inkább mutatjuk:

Centikkel kerülték el a balesetet a Tüskevári csomópontban - VIDEÓ

Centikkel kerülték el a balesetet a Tüskevári csomópontban - VIDEÓ

Azt gondolta a zöld Volkswagenes még bőven átslisszan a piroson, szerencse, hogy az érkező autós figyelt, így nem történt baleset.

Hogy a munkálatok meddig tartanak majd nem tudni, de egy darabig inkább kerüljétek a környéket.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: