2021. 08. 19., Csütörtök, 09:09

2023-ban jön a Halálos iramban tizedik epizódja

A Halálos iramban-akciófilmsorozat tizedik epizódja 2023 áprilisában érkezik.

A produkciót Justin Lin rendezi. A film bemutatását eredetileg idén áprilisra tervezték, de a pandémia miatt végül erre az időpontra a sorozat előző része, a Halálos iramban 9 csúszott, s végül annak forgalmazása is csak júniusban kezdődött. A tizedik rész szereposztását egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de várhatóan minden fontos szereplő, Vin Diesel, Tyrese Gibson, Sung Kang, Chris Bridges, Jordana Brewster és Michelle Rodriguez is visszatér majd benne.

A velencei filmfesztiválon lesz a Diana hercegnőről szóló film premierje

A velencei filmfesztiválon lesz a Diana hercegnőről szóló film premierje

A 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában fog debütálni a Diana walesi hercegnő életéről szóló Spencer című dráma Kristen Stewart főszereplésével - értesült a The Variety című filmes portál.

Az Entertainment Weekly értesülése szerint Dwayne Johnson ugyanakkor nem fog szerepelni, és bizonytalan, hogy John Cena eljátssza-e ismét Jakob Torettót az új filmben. A Halálos iramban 9 észak-amerikai bevétele elérte a 170 millió dollárt (51 milliárd forintot), globálisan pedig meghaladta a félmilliárd dollárt (150 milliárd forintot) is.

Bár a kritikusok vegyesen fogadták, a közönség szemmel láthatóan továbbra is rajong a sorozatért.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: