2021. 08. 12., Csütörtök, 09:18

20 éves kaszinó tartozás miatt kaptak össze egy kaposvári italozóban

Két kaposvári férfi egy szerencsejáték miatti tartozáson kapott össze egy Béke lakótelepi kocsmában, verekedés lett a szóváltás vége.

Az egymással egyébként jó viszonyban lévő vádlottak – egyikük 39, másikuk 44 éves - 2021 májusában egy kaposvári presszóban futottak össze.

A fiatalabb férfi ekkor már erősen ittas volt, és szóba hozta, hogy szerinte idősebb társa pénzzel tartozik neki egy 20 évvel korábban történt, balul sikerült kaszinózás miatt.

A férfi a vita során egyre agresszívabbá vált, és a kocsma teraszán többször társa felé ütött, aki hárította az ütéseket, és megpróbálta ismerősét jobb belátásra téríteni.

A fiatalabb vádlott azonban továbbra is támadóan lépett fel, illetve fennhangon szidalmazta az idősebb férfit, akivel ezután újra összeakaszkodott, és

kölcsönösen dulakodni kezdtek egymással úgy, hogy a büfé teraszáról a közeli nyilvános parkoló felé sodródtak. Az idősebb vádlott ennek során megütötte a másik férfit, aki ettől a földre zuhant, ahol két alkalommal fejbe is rúgta

A vádlottak ezután abbahagyták a verekedést, az idősebb férfi el is hagyta a helyszínt, ahová azonban még a rendőri intézkedés alatt visszatért. A verekedés során mindkét vádlottnak könnyű sérülései keletkeztek, azonban később rendezték vitájukat, így magánindítványt egyik fél sem terjesztett elő.

Az ügyészség a Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában mindkét férfival szemben pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

A fénykép a Kaposvári Rendőrkapitányság helyszíni szemléjén készült:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: