2021. 08. 04., szerda, 10:33

Jönnek az önmegsemmisítő képek és videók a WhatsAppra is

Mostantól biztonságosabb módon oszthatjuk meg egymással a WhatsAppon keresztül azokat a fotókat és videókat, amelyeknél nagyon nem szeretnénk, hogy napvilágra kerüljenek.

Az új funkciónak köszönhetően úgy is küldhetünk/fogadhatunk majd képeket, hogy azok az első megtekintés után automatikusan törlődnek. A megoldás beta változatát július eleje óta már tesztelhetik az androidos felhasználók, a Facebook bejelentése szerint azonban a héten mindenki számára elérhetővé teszik azt.

A Snapchatből is ismerős megoldás úgy működik majd, mint az Instagram és a Messenger hasonló funkciója. Amikor felvételt készítünk az appban, egy időzítést lehetővé tévő ikonra bökhetünk, aminél megadhatjuk, hogy a tartalom azonnal törlődjön, miután a fogadó fél megnézte

A szokásos médiatartalmakkal ellentétben ezek nem jelennek meg a többi fotó között, és a készülékre sem lehet letölteni azokat.

Az androidos felhasználók a Play áruházban, az iPhone-osok pedig az App Store-ban nézhetik meg, megérkezett-e már a frissítés az apphoz.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: