2021. 08. 04., szerda, 10:35

Hány ötösöd volt tavaly? Annyi kedvezményt kapsz a Megapapírban!

Le se merjük írni, hogy egy hónap és itt a suli, mert rengetegen zárják be rögtön ezt az oldalt, és nem tudják meg, mennyi minden jósággal gondol a nebulókra a kaposvári Megapapír.

Bizony, egy hónap múlva megint a padokat koptatják majd a fiatalok, így szépen lassan el kell kezdeni gondolkodni, hogy mi mindent kell beszerezni az iskolatáskákba. Már ha az még van, és nem kell egy újat választani abból is a Megapapírban. Azt már részleteznünk se kell remélhetőleg, hogy mi minden található náluk a Raktár utcában, hiszen ha iskolai felszerelésről van szó, nincs olyan termék, amely itt ne volna kapható.

Így inkább azokat a dolgokat domborítjuk ki, amellyel kedveskedni szeretnének vásárlóiknak, hiszen ezekből is van bőven az idén. Kezdésnek ott van rögtön egy rendkívül ötletes kezdeményezés, miszerint a tanulók ha bizonyítványukkal érkeznek, annyi százalék kedvezményt kapnak a vásárolt iskolaszerekből, ahány ötös szerepel az elmúlt év végi bizonyítványukban. A jó tanulók itt szépen spórolhatnak!

Az új trendek terén láthatóan hódítanak a terepminták, az arany és a zöld színek melyekkel szépen fel is vértezték a Megapapír polcait sőt. Egy asszociáció révén ebből egy ötletes kedvezményt is életre hívtak, kedveskedvén a honvédségi dolgozók számára, az ő részükre is 15 százalékos kedvezményt biztosítanak az iskolaszerek árából, mely ráadásul a cafateria kártyák felhasználása esetén is érvényes.

Ezekhez pedig hozzácsaptak még egy nyereményjátékot is mely során táskát, tolltartókat és füzeteket lehet nyerni azoknak, akik a felsőbb sorokat figyelmesen olvasták, és az alábbi poszt alá kommentelnek majd.

Kedvezmények, akciók és kínálat terén szerintünk mindenképpen kimagasló helyen szerepel Kaposváron a Megapapír!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: