2021. 07. 30., péntek, 10:30

Halmai Petra az olimpia után: Szívünk egyszerre dobbant azokban a percekben

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola úszója csütörtökön állt rajtkőre a tokiói olimpián.

A 4x100 méteres vegyesváltó tagjaként szerepelt Halmai Petra az olimpián, mely során a Kovács Benedek, Márton Richárd és Gyurinovics Fanni összetételű magyar csapat tagjaként végül 3.47.15 perces idővel a 15. helyen zárt. "Rajtam kívül mindenkinek ez volt az első úszása olimpián, és büszkék lehetünk arra, hogy itt voltunk. Mindenki kihozta magából a maximumot" - értékelt Márton Richárd.

 

A magyar váltó tagjai: Kovács Benedek, Márton Richárd, Gyurinovics Fanni és Halmai Petra // Forrás: Magyar Úszó Szövetség Facebook

Nagyon vártam ezt a pillanatot, hogy végre a csapat tagjaként vízbe ugorhassak - írta Instagram oldalán Halmai Petra. Szenzációs érzés volt az a pár perc az olimpián. Hatalmas élmeny amit nem minden nap érez az ember. Hálás vagyok a csapatnak. Szívünk egyszerre dobbant azokban a percekben. Milliószor megismételném ezt az érzést.

A másik kaposvári érdekeltségű versenyző Kapás Boglárka 200 méter pillangón a 4. helyen végzett. A 28 esztendős olimpikon a tornát megelőzően Kaposváron készült edzőjével, a városunkból származó Virth Balázzsal.

Gratulálunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: