Már megint nem tudod mire költeni a pénzed? Itt a Louis Vuitton 880 ezres hangszórója!

2021. 07. 22., csütörtök, 10:34

Már megint nem tudod mire költeni a pénzed? Itt a Louis Vuitton 880 ezres hangszórója!

Olyan jó hogy vagy nekünk Louis Vuitton! Mi lenne velünk nélküled, amikor épp van 1 millánk fölösbe? Mint mindig, most is tálcán nyújtod a megoldást, ezúttal egy csilli-villi, villogó, UFO-szerű bluetooth hangszóró képében, mely a Horizon Light Up Speaker nevet kapta.

Ha van most fontos dolog az életben, a Louis Vuitton tudja mi az!

Ha van most fontos dolog az életben, a Louis Vuitton tudja mi az!

Megnőtt az otthon, kis helyen használható sporteszközök iránti kereslet, a luxus márka pedig azokra a megalomániában szenvedőkre is gondol, akiknek az árcetli a legfontosabb. Ha igazán stílusosan szeretnétek a négy fal között edzeni, itt egy pár súlyzó, közel egymillió forintnyi...

 

A rendhagyó kialakítással a burzsuj tulajdonos egy olyan termékhez jut Vuitton-ék szerint, amire rögtön rászegeződik a tekintet – független attól, hogy otthon, a nappaliban, vagy a kézben hordva használják. (pláne ha például egy Dögös Robi szám csendül fel róla koppon).

De lássuk a tehnikai adottságokat! A keretben egy háromhüvelykes mélynyomó, illetve két, 0,75-ös magashangú (tweeter) hangszóró helyezkedik el, három mikrofonnal. A cucc hívásokat is képes lebonyolítani (wow!), és a cég szerint egy (USB-C-s) feltöltéssel 15 óráig bírja.

Július 31-től kezdik forgalmazni 2890 dolláros (nagyjából 880 ezer forint) áron. Egy táskát is hozzácsaphattak volna ennyiért...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: