2021. 07. 13., Kedd, 13:59

74nullanulla 6. szülinap @ Cafe Noir w. Andro & more

6 évesek lettünk. 


Ez emberi években számolva sem rövid idő, egy magazin életében pedig egy egész kis élet. Mi nagyon büszkék vagyunk ezekre az évekre, és hogy ezalatt egyre többen csatlakoztatok hozzánk, ezért szeretnénk ha együtt ünnepelnénk ezen a napon! 

Július 16-át véssétek be a naptáratokba, mert a 74nullanulla olyan szülinapot fog tartani a Café Noirban , amire még nem volt példa ebben a városban.

 

Olyan felhozatalt raktunk össze nektek, amire vendégként is mindig vágytunk, reméljük Ti is! Érkezik hozzánk Andro a Radio 1-től, aki tökös korunk óta csapatunk etalonja ha buliról van szó, de a mai napig az egyik legkedveltebb hazai dj, aki személyiségével és zenéjével ugyanazt a könnyed és egyedi szórakoztatást képviseli, amit mi is.

 

 

A lemezjátszók mögött itt lesz még az este másik sztárvendége és barátunk Bohumil, valamint a helyi erők: Gino, mesterbandi, Szilvai T. és Nova, és egy kis Dirty&Fresh nosztalgia erejéig Aris & Marek.

 

Hogy az este totál kékben ússzon, két akciós italt is összedobtunk nektek:

  • 74 agyrobbantó (longdrink)
  • 74 tüske (6 rövid)

 A RENDEZVÉNY INGYENES, várunk mindenkit, aki szeretne velünk és barátainkkal ünnepelni ezen az éjszakán!

 Asztalfoglalás: (30) 589 9089

 

SZÜLINAPI NYEREMÉNYZUHATAG  
Július 16-ig minden nap kisorsolunk egyet a partnereink által felajánlott nyereményekből, a játékokat itt fogjátok megtalálni:
https://74nullanulla.hu/jatekok

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: