2021. 07. 06., kedd, 10:45

Ez az új OnlyFans? Fizetőssé tehetnek funkciókat Instagramon

Nagyon elszaladt a ló az Instagramnál.

Az Instagram legnagyobb ellenfelének jelenleg a TikTokot tartja, hiszen már közel sem produkál az app akkora nézettséget, mint korábban. Talán legnagyobb karaktergyilkossága az volt, amikor az értesítések funkciót kicserélték a vásárlás funkcióra, amivel teljesen tudatosan a már évek óta jól megszokott gombot cserélték le. Így nem titok, hogy az Instagram a vásárlás funkció bevezetésén keresztül, a szponzorált posztokon át, a saját hirdetések feladásáig abszolút arra koncentrál, hogy minél több pénzt gyűjtsön be, illetve forgasson meg maga körül.

A TikTok pedig szinte teljesen leváltotta az Instagramot, hiszen a videómegosztó appon arra hivatkoznak a felhasználok, hogy elegük van az Instagramon látott beállított, agyonszerkesztett képekből, mert nem tesz jót a mentális egészségnek.

 

Forrás:InsiderMost azonban egy olasz fejlesztő kutakodott az Instagram rendszerében, ahol feltűnt neki, hogy a Történetek funkciónál előfizetést lehet beállítani. Mondanunk sem kell, azonnal eszükbe jutott az OnlyFans, ami egy előfizetésen alapuló tartalommegosztó oldal, ami az utóbbi időben abszolút pornográf funkcióba csapott át. 

Az új lehetőségnél nem lehet majd screenshotot készíteni, illetve csak az előfizetőink látják majd a tartalmat. Egyébként már a Twitter is fontolgatja, hogy bevezeti, hogy bizonyos posztokat csak előfizetők láthassanak.

 

Mit gondoltok, mennyire működőképes ez a magyaroknál?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: