2021. 06. 29., kedd, 11:38

Átadták az automatát, minden aludobozzal a Kutyatár állatain segíthetsz

Kedd délelőtt átadták a Kaposvári Nagypiacon a Minden doboz visszajár kaposvári automatáját, mely az árván maradt állatokon is hivatott segíteni.

Természetesen csak a környezettudatosság mellett, hiszen az automata június 29-től egészen július 18-ig fogja Kaposváron gyűjteni az alumínium dobozokat. Földünk éves aludoboz termelése akkora, hogy ha mindezeket egymásra tennénk 75-ször elérnénk a Holdig, így rendkívül fontos, hogy ezeket az egyébként bármennyiszer újrahasznosítható dobozokat szelektíven gyűjtsük.

 

 

Erre hivatott a Kaposvári Nagypiacon felállított Minden doboz visszajár automata is, melyből a dobozok egyenesen az újrahasznosító szalagokra kerülnek majd. A 100 százalékban magyar fejlesztésű automata egy applikációval kezelhető amely azért fontos, mert a gyűjtés során minden leadott palack után 3 forintot a kaposvári Kutyatár Természet- és Állatvédő Egyesület kap majd.

 

 

Az átadásnál egyébként jelen volt a népszerű énekes Dallos Bogi is, aki a környezettudatosság mellett az állatvédelmet is kiemelt prioritásként kezeli és támogatja.

 

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: