2021. 06. 28., hétfő, 10:58

Tovább bővült a 10 NAP STRAND felhozatala

Két újabb nemzetközi névvel gyarapodik a 10 Nap Strand fellépőinek listája, a már bejelentett Lost Frequencies és Alle Farben mellett a BalatonPart-ra érkezik a Milky Chance és Martin Solveig, de további magyar előadókkal is bővült a program.

Ahogy arról már korábban írtunk, Zamárdi offolta a Strand Fesztivált, a város vezetése úgy döntött, hogy egy tömegrendezvénynek sem ad otthon idén, ezért a fesztivál most Balatonvilágoson kerül megrendezésre. Itt történt még egy kis változás, STRAND fesztivál helyett Világoson 10 NAP STRAND néven fut majd, ami pedig nagyon fontos, hogy a kettő nem azonos egymással.

Ez azt jelenti, hogy van egy kis hercehurca a jegyekkel, azoknak, akik korábban vásároltak a 2020-as STRAND Fesztiválra. Ők három opció közül választhatnak: Ha nem csinálnak semmit, akkor a jegyük automatikusan a 2022-es eseményre lesz érvényes, vagy a már megvásárolt jegyeket egyenlegre váltja, amit az idei 10 NAP STRAND vagy a jövő évi Strandfesztiválra válthat be. Illetve vissza is lehet váltani a megvásárolt jegyeket. És még 12 nap van hátra a jegykezelési időszakból.

Extra meglepetés a szervezőktől: mindenki, akinek van 2020-as érvényes jegye, 10% kedvezménnyel vásárolhat belépőt a 2021-es 10 NAP STRAND eseményre.

 

A teljes felhozatalt ITT, a jegyeket pedig ITT találjátok. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: