2021. 06. 25., péntek, 10:39

Nem tudták megoldani, elmarad idén a B my Lake is

Az ország egyik legnagyobb elektronikus zenei fesztiválja már korábban közölte, hogy 2021-ben nem Zamárdi ad majd nekik otthont, ám úgy tervezték, hogy ettől függetlenül máshol, de azért megtartják a fesztivált.

Ám sajnos ez nem jött össze. Péntek délelőtt a B my Lake közösségi felületein közölte, elmarad idén a közkedvelt fesztivál. Elmondásuk szerint nagyon elhúzódtak a tárgyalások az új helyszínnel kapcsolatban, így nem tudnák biztonságosan és magas színvonalon lehozni a tervezett napokat.

Az utolsó pillanatig bíztunk abban, hogy az év egyik legjobban várt rendezvényét tudjuk megszervezni, de a tárgyalások, egyeztetések a tervezett jövőbeli helyszínnel annyira elhúzódtak, hogy az idei évben a fesztivált nem tudjuk megvalósítani biztonságosan és azon a színvonalon, amihez Ti is, mi is ragaszkodunk. Az idő rövidsége, a nagy számú nemzetközi fellépő meghívásával kapcsolatos bizonytalanságok nem tették lehetővé, hogy egy ilyen nagyszabású, világsztárokat felvonultató Fesztivál minőségi módon megvalósulhasson. Alább pedig nem adjuk!

A fesztivált így a tervek szerint új helyszínen 2022-ben tartják meg legközelebb.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: