2021. 06. 21., hétfő, 08:57

Előző balhékból már ismerték a pénteki desedai verekedés kiprovokálóit

Provokatív megjegyzéssel kezdődött egy péntek esti balhé a desedai szabadstrandon, mely végén egy 20 év körüli helyi fiatalt a mentők vittek el életveszélyes sérüléssel, melyet egy fejéhez vágott vizeskancsó okozott. A jelenlévők szerint a pórult járt fiatal társasága nem először került hasonló balhéba. 

Pénteken a késő esti órákban Kaposváron, a Deseda-tónál egy férfi előzetes szóváltást követően megütötte vitapartnerét, aki válaszul a nála lévő üveg kancsóval egy alkalommal fejbe verte - írja a police.hu közleményében.

 

 

A támadó a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Az egyenruhások szombaton a feltételezett elkövetőt a lakhelyén elfogták és előállították.

A nyomozók a 39 éves K. Szabolcsot életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A kaposvári lakos vallomása során beismerte a bűncselekmény elkövetését, és önvédelemre hivatkozott.

Szemtanúk elmondása szerint a vádlott egy barátjával tartózkodott a helyszínen, jókedvűen és kulturáltan viselkedtek, amíg a sértett és társasága beléjük nem kötött. Ahogy az lenni szokott, szó szót követett, majd lökdösődés és verekedés alakult ki, melynek a vádlott a keze ügyében lévő kancsóval vetett véget.

A jelenlévők elmondták, hogy a sértett társaságának nem az első balhéja volt a környéken.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: