2021. 06. 10., csütörtök, 10:00

EB lázban ég a kontinens, de ki lesz idén a legjobb? Mutatjuk a mi tippjeinket

Június 11-én, pénteken startol el a labdarúgó Európa Bajnokság, amelyet Európa szerte 11 városban rendeznek meg. A tornára 24 nemzet válogatottja kvalifikálta magát, köztük Magyarország is.

A 24 csapatos tornán 6 csoportban fognak megküzdeni egymással a válogatottak, ahonnan a csoportok első két helyezettje, valamint a négy legjobb harmadik helyezett fog továbbjutni. Magyarország nincs könnyű helyzetben, ugyanis a halálcsoportba került, az EB címvédő Portugáliával, a VB címvédő Franciaországgal, valamint a mindig veszélyes és a tornára igencsak nagy elánnal érkező Németországgal fog megküzdeni a továbbjutásért. Magyarország azon túl, hogy résztvevője a tornának, helyszínként is otthont ad majd három csoportmérkőzésnek (a Magyarország-Portugália, a Magyarország-Franciaország és a Portugália-Franciaország meccseknek), valamint egy június 27-i nyolcaddöntőnek is.

Az éjjel soha nem érhet véget... - Így örült Kaposvár a magyar gólnak!

Az éjjel soha nem érhet véget... - Így örült Kaposvár a magyar gólnak!

Az éjjel soha nem érhet véget... Énekelték kánonban a kaposváriak a mai, Izland - Magyarország EB mérkőzésen az egyenlítő találatot követően. A 74 csapata a város legnagyobb kivetítője előtt izgulta végig a mérkőzést, amely végül 1-1-es döntetlennel zárult melynek következtében 4 ponttal...

Magyarország mérkőzései:

  • Június 15.: Magyarország – Portugália (Puskás Aréna, Budapest)
  • Június 19.: Magyarország – Franciaország (Puskás Aréna, Budapest)
  • Június 23.: Németország – Magyarország (Allianz Arena, München)
Véget ért az álom. Kaposvár szíve is a futballért dobogott.

Véget ért az álom. Kaposvár szíve is a futballért dobogott.

Véget ért a magyar labdarúgó válogatott szereplése a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon, mikor tegnap a nyolcaddöntőben 4-0 arányban alulmaradtak a belgákkal szemben. A magyar csapat már így is jócskán az elvárásokon felül teljesített, így még a nagyarányú vereség sem szeghette kedvét a...

Ne felejtsük el, hogy legutóbb, 2016-ban csoportelsőként mentünk tovább, igaz akkor azért jóval könnyebb négyesbe kerültünk, majd végül a belgák jelentették a végállomást. Azon túl persze, hogy mindannyian szorítunk a magyar nemzeti tizenegynek, bátorkodtunk megtippelni, hogy a július 11-i döntőn melyik ország emelheti magasba az EB serleget.

A 74nullanulla szerkesztőségének tippjei:

  • Barbi: Franciaország
  • Heni: Franciaország
  • Aris: Anglia
  • Marek: Németország
  • Domi: Franciaország

Ti mire tippeltek, ki nyeri az idei EB-t?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: