2021. 06. 10., csütörtök, 09:10

Ez aztán igazán hiánypótló ruhadarab - Itt a húgyfoltos farmer!

A farmer örök ugyebár és nincs az az év, az 1870-es feltalálása óta, hogy ne tekernének legalább egyet rajta. Az utóbbi években pláne nincs fék ezen a vonaton, volt itt fingálló farmer, mackónadrágos farmer, és lyuk-farmer is már. Innét tényleg már csak egy köpés volt a Wet Pants Denim találmánya, a húgyfoltos farmer, ami azokon az fogyasztókon akar "segíteni", akik vizelet visszatartási problémával küzdenek.

Maguk a nadrágok a legtöbb helyen teljesen normálisan néznek ki, ám az ágyékrésznél

olyan sötét színnel tervezték meg, mintha a viselője nem ért volna oda időben a mellékhelyiségbe, vulgárisan mondva: mintha bepisált volna.

 

 

Úgy tűnik, a divatcég hatalmasat dobott ezzel az ötletével, ugyanis viszik a nadrágokat, mint a cukrot, és a viselőik kijelentették, végre nem kell kellemetlenül érezniük magukat, ha vizelet visszatartási problémákkal, azaz inkontinenciával küszködnek.

 

 

A foltos nadrágok 75 dollárba kerülnek és három különböző stílusban kék, szürke és fehér színben vásárolhatóak meg. A sikeren felbuzdulva, most kitalálták, hogy akiknek ez elérhetetlen ár egy farmerért, azok jóval kevesebb összegért küldjék be hozzájuk a nadrágjukat, amit átalakítanak húgyfoltosra.

Kicsit csuklik a dolog, szerintünk akkor működne igazán, ha mindenkin húgyfoltos nadrág lenne, nem csak az inkontinenciás embereken...

Te kinek ajánlanád az újfajta farmert?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: