2021. 06. 10., csütörtök, 11:48

Kivetítők, ingyen sörök, tippjátékok - Így készülnek a kaposvári egységek az EB-re

Péntek este kezdetét veszi a labdarúgó Európa-bajnokság, melyben ezúttal is érdekelt Magyarország, ráadásul nem csak azért, mert az egyik rendezői vagyunk a tornának, hanem mert a válogatottunk is ott lesz majd a kontinensviadalon.

Természetesen a legnagyobb figyelem a magyar csapatot övezi majd itthon, így ha ezeket a mérkőzéseket a városban szeretnétek valahol követni akkor most segítünk kicsit, hiszen összeszedtük a helyeket, ahol készülnek meglepetésekkel és akciókkal a szurkolók számára. Ha a legutóbbi tornából indulunk ki a szurkolói zóna most is a Noszlopy soron lesz (meg amúgy is hol máshol lenne?), ahol szinte minden egység készül valamivel.

Hang-Ár Music Pub

A hatalmas teraszt kihasználva most is felállítják majd a 12 négyzetméteres ledfalat, amelyek mellé sör és italakciókkal készülnek. Idén a meccseket bent nem lehet majd náluk követni.

La Rotonda

Az EB idejére a teraszra is kerülnek ki tévék, ráadásul mindjárt három is, amelyeken majd lehet követni a meccseket. Ezek mellett Coca-Cola játékokkal is készülnek, ráadásul minden magyar gólnál ingyen pálinka jár a vendégeknek! (mi lesz itt ha megszórjuk a németeket?!)

EB lázban ég a kontinens, de ki lesz idén a legjobb? Mutatjuk a mi tippjeinket

EB lázban ég a kontinens, de ki lesz idén a legjobb? Mutatjuk a mi tippjeinket

Június 11-én, pénteken startol el a labdarúgó Európa Bajnokság, amelyet Európa szerte 11 városban rendeznek meg. A tornára 24 nemzet válogatottja kvalifikálta magát, köztük Magyarország is.

Cafe Noir

Az EB-re kintre egy új, nagyobb tévét szereztek be, emellett minden 10. sörnél ingyen pohárral adnak ajándékba. Magyar gólnál itt ingyen sör jár a szurkolóknak sőt, tippjátékot is szerveznek, így asztalonként egy tippet lehet tenni a meccsek végeredményére, a pontos találatokért pedig a végszámlából 50 %-ot elengednek.

Hansdonner Sörház

A srácok a magyar meccsek alatt mindenképp nyitva lesznek, a kinti közvetítés lehetőségén pedig még dolgoznak.

 

La Pergola Étterem

A Pergola kinti teraszán tévéken, a benti új teraszán pedig új kivetítőn lehet majd követni a meccseket, de a felső teraszain is lesz majd közvetítés. Ezek mellett különböző italakciókkal is készülnek majd a meccsekre.

 

 

Dorottya Bisztró

A sétálóutca végén is várják a szurkolókat, hiszen a teraszukra új tévéket helyeztek ki, hogy élőben követhessük a mérkőzéseket. Ők inkább a sörkorcsolyákra helyezték a hangsúlyt, lesz náluk velős pirítós, wrap és házi lángos is az italunk mellé.

 

Cafe Joy

Náluk csak bent lehet követni a mérkőzéseket, viszont ők is vállalták, hogy magyar góloknál ingyen korsó sört adnak vendégeiknek.

 

Volga

A sportolók törzshelye sem maradhat ki a felsorolásból, itt a benti tévéken kívül a teraszon is lehet majd követni a meccseket, hiszen a tervek szerint kintre is szerelnek majd fel készülékeket. Náluk még annyi a plusz, hogy ugye itt helyben is tudunk majd fogadni a meccsekre.

 

A Desedán is egy ledfalon lehet majd követni a magyar meccseket

Deseda - Lia Büfé

A Desedán is igazi szurkolói zóna alakulhat ki, ami Liáékon nem fog múlni, hiszen egy hatalmas 2x3 méteres ledfallal várják majd a magyar meccsekre a szurkolókat. Pluszba helyeznek majd ki sörcsapokat, ráadásul a magyar góloknál ők is ingyen felessel készülnek, úgyhogy egyre jobban szorítunk gólzáporos magyar összecsapásokra!

 

A teljesség igénye nélkül ezek a kaposvári egységek készülnek az EB-re, de ha valaki még szeretne a listára kerülni, jelezze nekünk nyugodtan.

Jó szurkolást!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: