2021. 06. 08., kedd, 13:28

Körömlakklemosó és dohány - Megvan mitől csapják szét magukat a Béke környékén a fiatalok

Az utóbbi időszakban egyre problémásabb volt a helyzet Kaposváron a Béke utca és a Gyakorló iskola környékén, hiszen egyre több fiatal volt beszámíthatatlan állapotban.

Az egyik ilyen esetről mi is írtunk a minap, ekkor két fiatal terült el fényes nappal a Gyakorló iskolai padokon önkívületi állapotban. Ám ez már a sokadik eset volt, így a rendőrség is felfigyelt a környékbeli állapotokra, és most úgy tűnik el is kapták mindezek okozóját, azt a 21 éves srácot aki néhány ezresért többek között körömlakklemosóba áztatott dohányt árult a lakótelepen.

A Gyakorlónál elevenedett meg az egyik legismertebb részeg páros képe - VIDEÓ

A Gyakorlónál elevenedett meg az egyik legismertebb részeg páros képe - VIDEÓ

Mindenki pontosan tudja melyik képről van szó, az internet bugyraiban a részeg kifejezésre azonnal felugró páros a klasszikus TKO iszákos megfelelője.

A körzeti megbízottak június 7-én kora délelőtt ellenőriztek két, szemmel láthatóan bódult állapotban lévő férfit az említett lakótelepen. Ruházatuk átvizsgálása során egyiküknél kábítószergyanús anyagot és kis címletekben több százezer forint készpénzt találtak. Mindkettőjüket elfogták és előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók a 21 éves kaposvári B. Tibort kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

 

 

A feltételezett elkövető lakcímén tartott házkutatás során további kábítószergyanús anyagokat és fogyasztáshoz használt eszközöket, a kereskedelemre utalóan pedig mobiltelefonokat foglaltak le.

Egy Instagram oldal, ami speciálba a szétcsapott herbálosok miatt jött létre

Egy Instagram oldal, ami speciálba a szétcsapott herbálosok miatt jött létre

Láthattatok már sok érdekes tematikájú Instagram oldalt, de ilyet még biztosan nem! A Herbálfigyelő oldal kifejezetten a herbál néven emlegetett kábszer hatása alatt álló, sokszor eszméletlen állapotban lévő arcokról posztol. A nagyközönséget láthatóan szórakoztatja a dolog, hiszen több mint...

A dílerrel szemben – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, a fogyasztók ellen szabadlábon hagyásuk mellett folyik a büntetőeljárás.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: