2021. 06. 01., kedd, 09:37

Krimibe illő történet - Magánnyomozónak kiadva magukat zsaroltak ki egy hűtlen férjtől 2 milliót

Egy nő és párja 2 millió forintot zsaroltak ki egy férfitől, aki szeretőt tartott. 

Az egyik vádlott a barátnőjétől megtudta, hogy kapcsolata van egy házas férfival, aki rendszeresen anyagi támogatást is biztosított szeretőjének. Mindezek miatt irigykedett barátnőjére.

A nő a párjának elmondta, hogy tudomása van a kapcsolatról, majd elhatározták, hogy a férjet megzsarolják, illetve megakadályozzák, hogy a férfi továbbra is kapcsolatot tartson a barátnőjével.

 

Facebookon gyűjtötték róluk az adatokat

A pár 2018. év második felétől rendszeresen figyelemmel kísérte a férj és barátnője kapcsolatát a közösségi médián keresztül, adatokat szereztek be kapcsolatukról, illetve rendszeresen dokumentálták is a férfi megjelenését barátnőjénél. Emellett a vádlottak adatokat gyűjtöttek a férfi vagyoni helyzetéről is.

Magánnyomozónak adták ki magukat

Ezt követően a nő egy fiktív e-mail címen keresztül felvette a kapcsolatot a férjjel, akit egy levélben tájékoztatott arról, hogy tudomással bírnak házasságon kívüli kapcsolatáról. A férjet megtévesztve azt állították, hogy őket, mint magánnyomozókat a férfi felesége bízta meg, hogy gyűjtsenek adatot a férj hűtlenségéről.

Ekkor közölték, hogy amennyiben 2.000.000 forintot fizet, akkor a megbízás alapján a terhelő bizonyítékokat nem adják át a feleségnek. A férj a zsarolóknak a pénzt kifizette.

 

Lehúzták, majd mindent kitálaltak a feleségnek

Mivel azonban a kapcsolatot továbbra is fenntartotta barátnőjével, ezért a vádlottak elhatározták, hogy bosszút állnak, így álnéven felkeresték a feleséget, akit tájékoztattak férje hűtlenségéről.

 

A Pécsi Járási Ügyészség zsarolás miatt emelt vádat a duó ellen, melynek büntetési tétele 1 évtől 5 évig terjedő börtön. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: