2021. 05. 26., szerda, 15:19

Ezek a fellépők várnak minket idén a Boglári Szüreti Fesztiválon

Bár hivatalosan még nem kezdődött el a nyár, a szervezők már közzétették azoknak az együtteseknek és fellépőknek a nevét, akik a boglári napokon szórakoztatják majd a közönséget augusztus 18. és 22. között.

Augusztus 18-án, a 0. napon a kaposvári Roxínház mutatja be Süsü a sárkány előadását, aztán 22:00 órától a Delta szolgáltatja a talpalávalót. Másnap fellép az InThePendent, Kiss Kata Zenekad, Török Ádám és barátai, de láthatjuk a színpadon Gajer Bálintot, valamint a Helkion Band-et. Az államalapítás ünnepén, augusztus 20-án zenél a Whisky Roll, a Lépjünk a Holdra, a Sexnuggets, és Vörös István. Az estét a Blues Fathers zárja majd.

 


A szervezők a kicsikre is gondoltak: a harmadik napon Mikola Péter gyerekműsorát tekinthetik meg. Őt követi az Indigó, a Kormorán Memory Band, Éliás Junior, és Senior. Az utolsó, zárónapon a Pair o’Dice nyitja a fellépők sorát, aztán a Leecher következik, majd a Down for Whatever zúz a színpadon. Az est utolsó két együttese a Lord és a Pedrofon Zenekar lesz.

Az még egyelőre kérdéses, hogy a belépéshez szükség lesz-e védettségi igazolványra. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: