Új csapattal vár május 21-től a LIDO Kávézó és Borbár Balatonlellén!

2021. 05. 18., kedd, 13:00

Új csapattal vár május 21-től a LIDO Kávézó és Borbár Balatonlellén!

Exkluzív, elegáns környezet, prémium borkínálat, bisztrókonyha reggeltől-estig. Ezt nyújtja Balatonlellén a Lido Kávézó és Borbár, mely májustól megújult csapattal vág neki a balatoni szezonnak.

Balatonlelle már rég nem csak a strandról, lángosról és diszkóról szól, az elmúlt évtizedben a helyi vendéglátás egyre inkább eltolódott a minőség irányába a gasztronómia minden szintjén, legyen az street-food, klasszikus étterem, vagy bisztró. A Lido az utóbbi kategória kiemelkedő képviselője 2019 óta, ekkor esett át egy teljes megújuláson.

 

 

A célközönség a minőségi gasztronómiára és igényes borkínálatra vágyó lazaságot kereső látogató, aki itt egyértelműen rá is találhat a tökéletes törzshelyére.

Elegáns minimál enteriőr, több, mint 50 féle balatoni bor, villásreggeli, napközben házi specialitások, kávékülönlegességek, long drinkek és limonádék

 

Egy fiatal, lelkes csapatnak nagyon megtetszett ez a vonal, idővel pedig törzshelyükké vált a Lido olyannyira, hogy az idei szezonban már ők veszik át az üzletet. Az eddig bevált koncepción nem is szeretnének változtatni, de hozzátesznek pár csipettel a saját receptjükből is. A konyhát Pap Zoltán, a kaposvári Bárány Fogadó üzemeltetője, egykori ifjúsági szakács világbajnok vezeti, aki a balatoni borok mellett az eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a helyi termelőkre és az ezekre épülő szezonális ételekre. 

 

 

A helyi borok nemcsak a bor szortimenten szerepelnek majd a fókuszban de a csapat küldetésének tekinti a balatoni borkínálat szélesebb körű népszerűsítést, megismertetését is. Ehhez kapcsolódóan pedig tematikus borheteket szerveznek az érdeklődő borkedvelőknek. Ars poetica-juk egyszerű:

 Ismerd meg a balatoni régiót a borain keresztül, ahogy mi is szeretjük. 

- Az előzetes toborzás során sikerült egy fiatalos, és motivált csapatot összeállítanunk, így elmondhatom, hogy mindenki nagyon izgatott a nyitás kapcsán - kezdte Vati Andrea ügyvezető. Alig várjuk az első vendéget és az első palack bor felnyitását, amelyből – nem túlzok ha azt mondom – nagyobb pincényi van a raktárban. Minden pozitív és negatív visszajelzésre nyitottak vagyunk, hisz a vendégeinkkel közösen kívánjuk ezt a kalandot megélni. A jelenleg hatályos kormányrendeletben előírt rendelkezések betartásával május 21-én pénteken 14 órakor nyitjuk kapuinkat a nagyközönség számára,

hogy pohár ne maradjon szárazon a hétvégén!

Legyen úgy!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: