2021. 05. 17., hétfő, 10:02

Panzió lesz az egykori szépségkirálynő, Molnár Csilla fonyódi házából

Közel 80 millióért árulták a Balaton-parti házat, most pedig panzió nyílik ott, ahol egykor a 17 éves szépségkirálynő élt. 

Molnár Csilla Kaposváron született, de Fonyódon élt vendéglátással foglalkozó szüleivel és öccsével. Mindössze 16 éves volt, amikor a legmagasabb pontszámmal nyerte el a Miss Hungary első helyezésért, a következő év februárjában pedig harmadik lett a Máltán megrendezett Miss Európa szépségversenyen.

 


Ezután magántanulóként folytatta a gimnáziumot, amit nem viselt jól, ráadásul a családi és közéleti konfliktusok is megnehezítették az életét, csakúgy, mint a rosszindulatú pletykák.

Ezek vezettek odáig, hogy a fiatal lány 1986. július 10-én, mindössze 17 évesen öngyilkosságot kövessen el. A váratlan tragédia miatt leállították az 1986-os szépségversenyt és nem is indítottak újabbat még négy évig Magyarországon.

A Dér András és Hartai László által forgatott dokumentumfilmben, a Szépleányokban is már arról beszél a fiatal lány, hogy mennyire megterhelő neki a hírnév, és annak velejárói:

Molnár Csilla egykori, fonyódi otthonát régóta árulták: 2017-ben 79 millió forintért került eladósorba, mostanában viszont már azt hirdetik a házon, hogy nemsokára panzióként fog üzemelni.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: