2021. 05. 14., Péntek, 05:45

Május 27-én érkezik a Jóbarátok új különkiadása, egy rakás vendégszereplővel megspékelve

via

A Jóbarátok első epizódja 27 éve került a képernyőkre, és a sorozat azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Nem csoda, hogy ennyien várják a régóta ígért új epizódot, aminek végre kiderült a megjelenési dátuma is.

A Jóbarátok sorozat rajongói évek óta szeretnék, ha kedvenc színészeik együtt visszatérnének a képernyőre, erre a pillanatra pedig már nem kell sokáig várni. A Jóbarátok reunion premierjét eredetileg tavaly tavaszra tervezték, azonban a koronavírus miatt a forgatás elcsúszott, csütörtök este a hivatalos Facebook oldalukon jelentették be, hogy a várva várt visszatérés dátuma május 27. 

Fontos kiemelni, hogy nem egy konkrét sorozatrészről, tehát nem a történet folytatásáról lesz szó, a színészek önmagukként térnek vissza egy kötetlen különkiadásra. Szintén a Facebook oldalról tudjuk, hogy a különkiadáshoz csatlakozni fognak további hírességek is, ennek azonban a rajongók egy része kifejezetten nem örült, úgy érzik nem szükséges ennyi plusz személy, ők csak régi kedvenceikre kíváncsiak.

A különkiadás a HBO Maxon lesz elérhető, ha pedig ennyi Jóbarátok sem lett volna elég, a Lego néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy piacra dob egy új szettet, amiben megépíthetjük a sorozatból jól ismert lakásokat, a karakterek figuráival.

Ti is a Jóbarátok rajongók közé tartoztok?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: