2021. 04. 29., csütörtök, 09:21

Részegen rúgta rá sógorára a bejárati kaput egy 29 éves férfi

Először csak kiabált a 29 éves részeg férfi akkor még a rendőrök küldték el. Nem sokkal később azonban visszament féltestvére otthonához, ahol nekiesett a húga férjének. 

A vád szerint a rendszeresen italozó vádlott 2020 szeptemberében megjelent hozzátartozója házánál, ahol az utcáról bekiabálva hangosan szidalmazta féltestvérét, aki rendőri intézkedést kért a kitartóan üvöltöző férfival szemben. A bejelentés alapján intézkedő tabi rendőrök szabálysértési feljelentést tettek és haza küldték az ittas vádlottat, de a férfi még több szeszes ital elfogyasztását követően másfél óra múlva ismét rokonai otthonához ment.

Az agresszív vádlott a háznál tovább folytatta a szidalmazást, akit az időközben hazaérkezett sógora sem tudott elküldeni, mivel a kerítéskapu előtt álló férfi nem tágított, hanem hirtelen berúgta a kaput, ami a sértettnek csapódott.


A sértett az ütődéstől hátrálni kezdett, miközben megbotlott és a közeli szőlőlugasba esett. A vádlott ezt kihasználva engedély nélkül az udvarba lépett és a sértettre támadt, akinek rövid ideig tartó dulakodás után sikerült a földre nyomnia és ott tartania az indulatos támadót.

 

Az ügyészség a Siófoki Járásbíróságra benyújtott vádiratában tárgyalás mellőzésével felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott a vádlottal szemben.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: