2021. 04. 28., Szerda, 09:39

Nem tétlenkedtek az elmúlt hetekben - Arculatot és gépparkot újított a Design Studio

Az elmúlt két hétben zárva tartott a belvárosi, főként nyomdai munkákkal foglalkozó Design Studio, ám odabent a srácok nem tétlenkedtek.

A zárásnak több oka is volt, egyrészt meg kellett tartaniuk az ilyenkor szokásos, éves karbantartási munkálatokat munkagépeiken, hogy a megszokott magas minőséget tudják képviselni a jövőben is vásárlóik számára. Egy új taggal is bővült a géppark, egy menő új transzfer nyomtatót is üzembe helyeztek, amivel emblémázási szolgáltatásaik sorát tudták kibővíteni, frissülni fog weboldaluk és az arculatuk, ezzel is tükrözve nyomdai vonaluk sokszínűségét.

A srácok várhatóan jövő héten már végeznek, így újra zaklathatjátok őket személyesen is. Ha pedig épp munkát kerestek, és közel áll a szívetekhez a grafikus/tervező szakma, akkor keressétek elő az önéletrajzotokat, hiszen új munkatársat is keresnek. Állást hirdettek ugyanis grafikus-értékesítő, részmunkaidős dekoratőr és részmunkaidős helyszíni kivitelező pozíciókba, és ha jelentkezni szeretnétek hozzájuk küldjétek el nekik önéletrajzotokat e-mailben!

Nyáron pedig egy újabb mérföldkő lesz a Design Studio életében, de ennek a meglepetésnek leleplezésével még várunk kicsit!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: