2021. 04. 28., szerda, 10:46

Maszkot festett magára, úgy ment vásárolni egy influencer Indonéziában

Deportálhatják Indonéziából azt az orosz nőt és tajvani férfit, akik rendes maszk helyett inkább felfestettek egyet a nő arcára. Az influenszerek az egészet videóra vették és fel is töltötték az oldalukra. 

A videón jól látható amint a tajvani férfi és az orosz nő maszk nélkül akarnak bemenni egy boltba, de a biztonsági őr ezt nem engedi. Ezért fogják magukat, beülnek az autóba, egy maszkot festenek Leia Se arcára, aztán újra bepróbálkoznak. Ezúttal azonban gond nélkül bejutnak az üzletbe, az őrnek ugyanis nem tűnik fel a valódi maszk hiánya.

A vásárlást végig dokumentálják, így a felvételről az is kiderül, hogy többen a nő után fordulnak, illetve a végén egy másik vásárló oda is megy hozzájuk megkérdezni, hogy festve van-e a maszkja? Bár a páros az egészet poénnak szánta, ám miután a videó felkerült a világhálóra, az emberek inkább felháborodtak rajta. Egy indonéz politikus meg is osztotta a felvételt - szerinte gúnyt űztek a maszkhordásból.

A két influenszer a videó után elnézést kért, de ez a hatóságokat nem hatotta meg: az útlevelüket elvették, és még az is kérdéses, hogy maradhatnak-e az országban.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: