Akiket kézműves gumisnak is hívnak - Új gumiszervízt lestünk meg a Dombóvári úton

2021. 04. 28., szerda, 15:28

Akiket kézműves gumisnak is hívnak - Új gumiszervízt lestünk meg a Dombóvári úton

Magunk is felhúztuk a szemöldökünk hallatán, ám kiderült, hogy ezúttal ezt a napjainkban igencsak népszerű jelzőt nem kell szó szerint érteni, hiszen a kaposvári Dombóvári úton nemrég nyílt Vajda Gumiszervízre ezt most vendégei aggatták. Minket viszont érdekelt, hogy mi ennek az oka, így felkerestük hát őket, ahol Marcival beszélgettünk a szervízről.

- Több, mint 10 éve dolgozok a szakmában, szerelem a kereket és cserélem az abroncsokat, ezt a szervízemet itt Kaposváron nemrégiben, április 6-án nyitottam. Ezt a kézműves gumist valóban mondták már, de ilyen természetesen nem létezik, mindössze viccelődtek csak a jelzővel.

 

 

- Nálam nem futószalagon járnak az autók ide-oda, repkednek a kerekek és van kész minden pillanatok alatt, arra összpontosítunk, hogy a lehető legalaposabban végezzük el a gumicseréket. A minőség számít, a lényeg, hogy tökéletesen legyen kiadva a kezünk közül a munka, mégiscsak a járművek egyik, ha nem a legfontosabb alkatrészéről beszélünk.

 

 

- Telefonon lehet nálunk időpontot foglalni amit követően mindent végignézünk az abroncsokon, és ha felüti a fejét egy probléma, azt nem fogjuk elsunnyogni, kijavítjuk. Aki igényes az autójára jól tudja, mennyit számítanak az abroncsok amik rájuk kerülnek, mi pedig így is állunk a cseréhez.

 

- Most épp szezonja is van a gumicserének, ideje leszedni a téli garnitúrát és feltenni a nyárikat. Tudom közhely, rengetegszer hajtogatják, de tényleg rendkívül fontos, hogy az adott évszakhoz passzoló gumik legyenek fenn. Téli gumival járva a nyári utakat megnyúlik a féktávunk, kanyarban nem olyan stabil az autó, jobban csúsznak, megnövelik a fogyasztást a nagyobb ellenállás miatt így mostanra épp itt az ideje, hogy mindenki szépen lecserélje őket.

 

 

- Ha pedig már nagyon elkopott, abban is tudok segíteni, nem varázsolom újjá őket, hanem szépen megbeszéljük az ügyféllel, hogy mik az igények, mire használja városban vagy inkább autópályán, mekkora a teljesítmény és ezekhez igazítva rendeljük be az új garnitúrákat pillanatok alatt. Ahogy pedig mondtam is, telefonon lehet hozzám időpontot foglalni, de ha épp szabad vagyok, a beesőket se küldöm el, ahogy az idő engedi, természetesen segítek nekik is.

 

A Vajda Gumiszervízt hétfőtől péntekig, reggel 8-tól délután 5-ig, szombaton pedig 8-tól délig találjátok nyitva a Dombóvári út 6 szám alatt.

Időpontfoglalás: +36 20 366 8055
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: