2021. 04. 27., kedd, 13:00

Járd körbe a kinézett ingatlant online - Új szintre emelte a kaposvári 777ingatlan a hirdetéseit

A kaposvári ingatlanközvetítő cég két megyében, Somogyban és Veszprémben, valamint a fővárosban értékesít lakásokat, családi házakat és mindenféle ingatlant. A különbség köztük és a több száz másik közvetítőcég között annyi, hogy a a jól megszokott módszerek mellett most egy egészen új technikával is népszerűsítik, vonzóbbá teszik a meghirdetett ingatlanokat.

Feltehetőleg sokaknak volt már dolga eladói vagy vásárlói oldalról ingatlanosokkal, amely procedúra az évek során nem sokat változott. Képről, leírásból megtetszik, időpont egyeztetés, helyszíni bejárás, egyezkedés, újabb bejárás és a többi és a többi. Mindezeken kívánt felülemelkedni egy új kaposvári ingatlanos csapat, a 777ingatlan, akiknek a megoldása a jelenlegi járványhelyzetben kifejezetten vonzóvá vált.

 

777ingatlan.hu

Ők ugyanis az ingatlan körbefényképezésén kívül egy új, innovatív szolgáltatással is bővítették kínálatukat, melynek köszönhetően úgy tekinthetjük meg a hirdetett ingatlanokat, hogy még csak ki sem kell mozdulnunk otthonról! Az eladni kívánt ingatlanokat ugyanis egy speciális fényképezőgéppel fotózzák körbe 360 fokos panorámát készítve minden egyes szegletéről, majd ezt egy rövid szerkesztés után közzéteszik az oldalukon az ingatlan hirdetésénél. Ennek köszönhetően a hirdetett ingatlanjaikat nem csak élőben, hanem akár virtuálisan, otthonról az oldalukon is körbejárhatjuk, amely a gömbpanorámás képek összefűzésével jön létre.

 

A hirdetéseik tetején található meg a virtuális túra

Ennek az új megoldásnak köszönhetően több előnyét is élvezhetjük a 777ingatlan csapatának, hiszen nem kell mindenképp időpontot egyeztetnünk az eladóval és ingatlanossal, online bármikor körbejárhatjuk a kinézett területet, ráadásul könnyebben megérthetjük az adott ingatlan elrendezését, a leírások és fotók mellett nem kell a képzeletünkre hagyatkoznunk, így nehezebben érhet csalódás a helyszínen.

 

Az egérrel navigálva eljuthatunk az ingatlanok minden szegletébe

 

Ha pedig másnak a véleményére lennénk kíváncsiak sem kell őket a helyszínre cipelnünk, elég csak elküldeni a linket, és már nézhetik is a virtuális túra segítségével az ingatlant. Az eladók szemszögéből nézve pedig egy páratlan lehetőség, hogy még inkább vonzóbbá tegyék eladni kívánt ingatlanukat, könnyebben találva így rá potenciális vásárlókat.

Ezek mellett a 777ingatlan munkatársai segítséget nyújtanak a jelenlegi slágereknél is, így a babaváróhitel-, CSOK-, és lakásfelújítási tervekkel kapcsolatban is tudnak segíteni sőt, az értékbecslésben is lehet rájuk számítani: az eladóval közösen határozzák meg, hogy pontosan mennyit is ér a ház vagy lakás. Az ügyfelekkel  24 órán belül felveszik a kapcsolatot, megbízás után pedig több száz ingatlanos Facebook csoportban, és 25 hazai fizetési hírportálon osztják meg a hirdetéseket, az eladott lakások után pedig 1%, vagy minimum 200.000 forint jutalékot számolnak fel kizárólagos szerződéskötés nélkül.

 

Többet róluk a weboldalukon ITT olvashatsz, és böngészhetsz is ajánlataik között.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: