2021. 04. 26., Hétfő, 14:15

Így töltöttétek a nyitás első hétvégéjét - Instagram Híradó

Az egész ország várva várta a pillanatot, amikor is végre kinyithattak az éttermek, kávézók, és kocsmák teraszai. Szombaton megteltek a kaposvári vendéglátóhelyek, de a jó idő sokakat sarkallt arra, hogy kimenjenek a szabadba. A vendégek és a vendéglátósok hosszú idő után végre találkozhattak: a vidám, örömteli pillanatokat többen egy-egy Instagram posztban örökítették meg. 

 Bár idén lassan indultak virágzásnak a fák, már teljes pompájában láthatjuk a Temesvár utca japán cseresznyefái, természetesen itt is előszeretettel fotóznak a kaposváriak, így a képválogatásunk sem maradhat ilyen fotó nélkül:

 

Tavaly ugyan a vírushelyzet miatt elmaradt, de idén már sikerült megrendezni Vígh Sándor Emlékversenyt. A kajak-kenusok a Desedán mérték össze a tudásukat a szinte szélmentes, napsütéses időben. A felnőtt női mezőnyben két világbajnok, Kiszli Vanda és Czéllai-Vörös Zsófia is evezett. A fiatalok között pedig rajthoz állt a Kaposvári Vízügyi SC sportolója, ifj. Faludy András, aki a negyedik helyen végzett.


 


 


De voltak, akik egyéb sportágak mellett tették le a voksukat a hétvégén.

 


 


 


 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: