Másfél órás edzés röpke fél óra alatt? Próbáld ki te is a Perfect Shape jövő pénteki nyílt napján

2021. 04. 22., Csütörtök, 13:53

Másfél órás edzés röpke fél óra alatt? Próbáld ki te is a Perfect Shape jövő pénteki nyílt napján

Az elmúlt fél évben sajnos többet kellett a négy fal között töltenünk mint azt szerettük volna, ám a nyár szele a lazításokkal együtt egyre inkább kopogtat már az ajtókon. Talán visszatérhet lassan a régi életünk, melybe reméljük sokaknál beletartozik a rendszeres testmozgás is.

Ebbe szeretne most partner lenni minél több kaposvári számára a Perfect Shape csapata is, akik felpörgetésképp, és hogy minél többen megismerhessék újdonságaikat ingyenes nyílt napot tartanak jövő pénteken, a Honvéd utcában található szalonjukban. Mi néhány éve már voltunk náluk, ám annyit változtak az elmúlt időszakban, hogy a nyílt nap előtt fel kívántuk frissíteni róluk a meglévő tudásunkat.

A nyitáskor voltunk még talán nálatok 2017-ben igaz?

Ancsi: - Igen, lassan 4 éve nyitottuk itt a Honvéd utcában a Perfect Shape szalonunkat, de azóta - mint látható is - rengeteget fejlesztettünk és fejlődtünk mi is. Ha körbenézel észreveheted, hogy már 3 Power Plate géppel is rendelkezünk, amelyek a személyi edzések és cellulit masszázsok alappillérei, de emellett a szolgáltatásaink száma is szépen bővült, végzünk testanalizálást, állapotfelmérést sőt, életmód programunk is van.

Várj, annyi mindent felsoroltál ami az én avatatlan fülemnek újdonság, hogy segítene, ha kicsit kifejtenéd őket.

- Kezdjük akkor a Power Plate gépekkel jó? Ezekkel végezzük az általában 30 perces edzéseket, amelyek nagyjából egy, másfél órás edzéseknek felelnek meg mégpedig azért, mert az általuk kiváltott vibráció sokkal több izmot dolgoztat meg mint a talajon végzett edzések.

De ezt ne úgy képzeld el, hogy csak állni kell rajta nem-nem, különböző személyre szabott gyakorlatokat hajtunk rajtuk végre. Rengeteg eszközünk van, amivel kombinálni tudjuk a testmozgást, itt vannak a súlyzók, labdák, kettlebell, a futópad, a TRX és még sorolhatnám.

- Anna, Vani és én is mindig a vendégünk kérését és vágyát vesszük figyelembe, ez alapján alakítjuk az edzéseket, hogy elérjük a kívánt eredményt. De nem csak edzésről lehet szó, ezek a gépek a cellulit masszázshoz és különféle sérülések regenerációjához is használhatók.

- A cellulit masszázs ugye a narancsbőr eltüntetésénél segédkezik, míg a sérülések kezelése a gyógytornászokkal való egyeztetést követően hajtható végre. Szeretik ezeket a gépeket, hiszen gyorsabb a regeneráció a segítségükkel, sőt. Az egyik vendégünknek csípőprotézise van és jelezte neki az orvosa, hogy bizony a mások oldalon is szükség lesz beavatkozásra. Nála a gyógytornásszal egyeztetve a Power Platet használtuk, egy év alatt pedig elértük, hogy nem kellett betenni a másik protézist, nem volt szükség beavatkozásra. Ez azért nagy eredmény volt.

És ha nem konkrétan edzésről van szó, akkor milyen szolgáltatásaitok vannak még?

- Minden ami ehhez kapcsolódik! Testanalízist is tudunk végezni egy gép segítségével, mellyel 167 paraméterét mérhetjük az emberi testnek. Felmérjük vendégeink állapotát, sérüléseiket amikre figyelni kell, majd felépítjük az egyéni edzést. Nálunk egyénileg, ketten vagy hárman lehet egyszerre edzeni, ezért is privátabb a mi egységünk mint más edzőtermek. Van 3 hónapos életmód programunk is, mely során felmérjük vendégeink tulajdonságait, hormonális és emésztőrendszeri állapotukat, mely alapján életviteli tanácsadást adunk. Ez javasolt és tiltott ételek listájából áll, hogy hányszor kell enni naponta stb.

Mindezeket a nyílt napon is be fogjátok mutatni?

- Bizony, a jövő pénteki napon az a célunk, hogy minél több kaposvárival megismertessük ezt a fajta edzésformát. Lehet legyinteni, hogy ó, csak 30 perc, és biztos nem olyan fárasztó, mi most ingyenesen vállaljuk, hogy jöjjenek, tessék kipróbálni. Amúgy is nyakunkon a nyár, ideje elkezdeni dolgozni a bikini body-n, mi ebben tudunk segíteni. Április 30-án jobban megismerhetnek minket itt a Honvéd utcában, bemutatjuk a szolgáltatásainkat, a cellulit masszást sőt, akciókkal is készülünk, például a legnagyobb bérletünkre is 20 %-os engedményt adunk, ahogy a 3 hónapos életmódprogramra is. Egész nap lehet jönni, annyi, hogy jól beoszthassuk az érdeklődőket regisztrálni kell hozzánk, amit a +36 30 373 5450-es telefonszámon, nálam lehet megtenni, a pontos részleteket pedig a Facebook eseménynél lehet megnézni. Várunk mindenkit sok szeretettel!

Nincs is nagyon mit hozzáfűznünk, ennél jobb lehetőségetek nem lesz, hogy kipróbáljátok ezt a fajta edzésmódot, úgyhogy hajrá!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: