2021. 04. 22., Csütörtök, 11:47

Hiszti a köbön: költözik a skót pár, mert rálátnak a szomszéd fürdőszobájára

Pauline Boyd és férje, a skóciai Stirling közelében vették meg álomotthonukat, de azóta megbánták, hogy odaköltöztek.

Először minden jól alakult, és a házaspár élvezte a kisvárosi élet minden percét. A szomszédokkal nem sűrűn találkoztak, így tőlük nem is tudhatták volna meg, hogy egyikük eladta telke egy részét. A nyugodt vidéki élet idillje hamar szertefoszlott, amikor az eladott telekrészen megkezdődtek az építkezések - írja a Mirror.

Végül felhúztak ott is egy házat, Boyd-ék legnagyobb bánatára, a garázs és a fürdőszoba ugyanis éppen feléjük, egészen pontosan az étkezőjükre néz.

Az ingatlan fürdőszobájára tejüveget tettek fel, így igaz csak homályosan, de vacsora közben látják, ha valaki a túloldalt zuhanyozik.

A „kibírhatatlan” problémát redőnnyel orvosolták, de azt mondják, még így is folyamatosan stresszben élnek. Sőt, a kertbe sem tudnak kiülni pihenni, ugyanis a garázsnál állandó jövés-menés van. A nő azt mondja: az bosszantja leginkább, hogy senki sem tájékoztatta az építkezés előtt őket, ezért a városvezetéshez fordult. Az önkormányzat írásban is elnézést kért a házaspártól, és biztosították őket, hogy többet nem fog hasonló megtörténni. Szerintük egyébként a kivitelezőnek kellett volna beszélnie a szomszédokkal még az építkezés megkezdése előtt.

Ez azonban nem hatotta meg a csalódott házaspárt, és úgy döntöttek, eladják a luxusingatlanukat. 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: