2021. 04. 20., kedd, 13:13

Már Kaposváron is kaphatók a dohányt teával és mentával helyettesítő "cigik"

Az alternatív, klasszikus dohánytermékeknél kevésbé káros füstölni valókat egyre többen választják az utóbbi időben, és egyre szélesebb palettáról választhatunk közülük. Egy új termékcsalád azok számára lehet vonzó, akik egy kis időt szeretnének maguknak adni a teljes leszokás előtt, vagy száműznék a dohányt a készülékükből.

Kaposvárra elsőként a Tele-Tank benzinkút hozta el az UNICCO és COBBATO termékeket, melyeket mindkét kúton - Jutai út, Toponári út - megtaláltok e héttől sőt, a lánc az országban található további egységeiben is feltette őket a polcokra. Semmiképp sem szeretnénk káros szenvedélyre biztatni benneteket, de ha már dohányoztok, érdemes elgondolkodni az újdonságok kínálta, kevésbé káros lehetőségekről.

Mind az UNICCO, mind a COBBATO hevítőkészülékben használható összetevőket tartalmaz, a különbség mindössze annyi, hogy az utóbbi tartalmaz nikotint (0,5 mg/szál) a zöldtea, menta, növényi glicerin és természetes aromák mellett.

 

Ha röviden kellene megfogalmazni az előnyüket a lényeg, hogy nem tartalmaznak sem dohányt, sem egyéb káros anyagot, így a feeling úgymond megmarad, a káros hatások viszont eltűnnek. Az egészségesebb használat mellett az ízösszeállítások különböztetik meg őket másoktól, olyan természetes aromákat találtok bennük, mint az őszibarack, áfonya, sárgadinnye, narancs. 

Ha felkeltette az érdeklődésetek, csekkoljátok a weboldalukat, ahol részletes információkat találtok.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: