2021. 04. 16., péntek, 09:51

Piát lopott majd veszekedett, dühében betörte egy parkoló autó ablakát egy fiatal lány Kaposváron

Alkoholt és élelmiszert lopott egy fiatal lány Kaposváron, majd, amikor összeveszett a barátjával, dühében megrugdosott egy autót, aztán egy üveggel betörte az ablakát is. Vádat emeltek ellene. 

A vádiratban foglaltak szerint a vádlott először 2020 februárjában lopott az egyik kaposvári hipermarketből élelmiszereket, vegyi árut és szeszes italokat 13.300 forint értékben, azonban a vevőszolgálati pultnál nem tudott fizetés nélkül távozni a hátizsákjába rejtett termékekkel, mert a résen lévő biztonsági őr vásárlói ellenőrzésre kísérte. A sikertelen próbálkozás ellenére pár nap múlva a fiatalkorú vádlott ismét az üzletbe ment, de ekkor ki tudta vinni az 4.500 forint értékben eltulajdonított élelmiszert és alkoholt, majd egy hónappal később ugyancsak sikerrel járt, ez alkalommal majdnem 7000 forint volt a meglovasított termékek értéke.

A fiatal lány 2020 augusztusában a kaposvári áruház üvegvisszaváltójának közelében veszekedett barátjával, melynek során indulatát nem tudta fékezni és az ott parkoló egyik személygépkocsi bal első ajtajába kétszer belerúgott, aztán egy üres üveggel a vezető oldali ablakát is kiverte. Megbotránkoztató, erőszakos cselekményével a vádlott 15.000 forint összegű kárt okozott.

 

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában - büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban – próbára bocsátás intézkedést indítványozott a fiatalkorú vádlottal szemben

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: