2021. 04. 14., szerda, 14:43

Hatalmas nyári bulikra készül a Plázs Siófokon

A Plázs Siófok 2021-ben is szeretné, ha a bulizók megtöltenék a strandját és remélve, hogy nyárra már enyhítések várhatóak a járványhelyzetben már több nemzetközi és hazai fellépő is bekerült a Siófoki Nagystrand naptárjába.

Bár a legtöbb fesztivált, koncertet hazavágta a koronavírus, de Barna György, a Plázs főszervezője arról beszél, hogy igyekeznek minden helyzetre felkészülni, és többféle forgatókönyvvel várják a vendégeket, hogy minél több bulit meg tudjanak idén tartani.

A vírus szinte teljesen átírta az életünket, de bízunk benne, hogy feledtetve a nyomasztó bezártságot, a nyár már a szabadságról fog szólni.

 

A nyári szezonra nemcsak beach partykkal és koncertekkel, hanem foci EB szurkolói zónával is készülnek a szervezők. Hogy milyen fellépőket és pontosan mikor láthat a nagyközönség hamarosan közzé teszik, de az már most biztos, hogy a fellépők között szerepel Majka & Curtis, Horváth Tamás, a Follow The Flow és az Edda.

 

Azt ígérik, hogy külföldi előadók is érkeznek majd, illetve péntekenként Metzker Viktória és meghívott barátai rendelnek majd az Arénában.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: