2021. 04. 14., szerda, 12:36

Félrenavigálta a GPS, csaknem másik nőt vett el a vőlegény

A Jáva szigetén élő férfi a Google Maps-re hagyatkozott, amikor elindult a saját esküvőjére. Pechére nem azon a lagzin kötött ki, ahonnan egyébként elkésett a másik vőlegény.  

A vőlegény Losari Hamlet- be szeretett volna eljutni, de a GPS egy közeli településre, Jengkol Hamlet-be navigálta el. Azt, hogy nem a jó helyen jár nem is sejthette, ugyanis a téves címen is éppen egy esküvőre készültek, a házat feldíszítették, a menyasszony pedig hagyományos ünnepi öltözetben várta leendő férjét, aki késésben volt, ugyanis út közben megállt mosdót keresni - írta meg a Daily Star.

Míg a menyasszony sminekelte magát, az eltévedt férfinek a vendégek gratuláltak, és ajándékokkal halmozták el, ekkor már gyanakodni kezdett, ugyanis a násznép közül senki sem volt ismerős neki.

 

Miközben beszélgetett velük, kiderült, hogy a többségük Pemalangból származik, miközben a menyasszonya Kendalban élt korábban. Aztán mind a fiatal nő, mint a téves helyen járó férfi is nagyot nézett, amikor meglátták egymást és kiderült a félreértés. 

 

 

 

Arról nincs hír, hogy ezek után sikerült e odatalálnia a saját esküvőjére.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: