2021. 04. 12., Hétfő, 13:30

Hogy fest a fülesed? Megérkezett a vezeték nélküli fülhallgatók mosógépe

Hiánypótló eszközre gyűjtött pénzt a Kickstarteren a Cardlax nevű cég, amelynek immár a hússzorosát dobták a kalapba.

5000 helyett lassan 100 ezer dollárt gyűjtött össze az a hiánypótló kis eszköz, melynek feladata megtisztítani a fülhallgatóinkat. Miután az utóbbi években elképesztő méreteket öltött a vezeték nélküli fülhallgatók piaca, valakinek eszébe jutott, hogy ezeket bizony karban is kell tartani.

Nem túl gusztusos látvány, amint a füleseken megjelennek az elhalt hámsejtek és egyéb szennyeződések, amelyek ugyan nem befolyásolják a működését, de azért na. Tisztítani viszont nem mindenki áll neki őket, félve, hogy kárt tesznek bennük vagy csak egyszerűen nem viszi rá őket a lélek. Erre talált most egy megoldást a Cardlax, melynek megvalósításához Kickstarter kampányt indítottak.

A célt pár nap múlva már sikerült teljesíteni amin nem is tudunk csodálkozni, hiszen egy egyszerű, de nagyszerű gépet sikerült összepattintaniuk. A kis kockában helyet kap egy kefe, egy tartály, és egy alkoholt tartalmazó spray is, melynek kombójával bármely vezeték nélküli fülest pillanatok alatt megtisztíthatunk, ahogy azt a videójukban is bemutatták.

Elmondásuk szerint az ilyen fülesek 99 százalékával kompatibilis a gép, amely mindössze 33 dolcsiba kerül (kb. 10 ezer forintba) és postaköltség nélkül akár már júniusban hozzá lehet jutni.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: