2021. 04. 09., péntek, 13:48

Még nincs minden veszve - Április után döntenek a szervezők, hogy lesz-e idén Sziget

A szervezők április végén döntenek arról, hogy lesz-e Sziget Fesztivál idén, vagy sem. Elmondásuk szerint minden azon múlik, hogy mennyire lesz ismert az újranyitási terv.

A hvg.hu tudósításából megtudhatjuk, hogy Kádár Tamás, a Sziget ügyvezetője szerint a fellépők már megvannak, de még nem tudja megmondani, hogy lesz-e Sziget 2021-ben.

 

Kádár hangsúlyozta, hogy rengeteg nyitott kérdés van még, hiszen elsősorban a pontos nyitási tervet kell ahhoz látniuk, hogy bármit is tudjanak. Ezen kívül kérdés még, hogy milyen beutazási szabályok lesznek majd Magyarországon, mind a zenekarok, és a közönség tekintetében is, milyen szabályok lesznek Budapesten, valamint milyen mozgásterük lesz a védetteknek (ebből következtethetünk, hogy csak azok vehetnek majd részt, akik védettek a koronavírus-ellen).

A szervező mintának felhozta a brit példát, hiszen a nyitási terv ott pontosan ismert, erről mi is beszámoltunk korábban.

Az angolok nyitni készülnek, napra pontosan megosztották a lépéseket

Az angolok nyitni készülnek, napra pontosan megosztották a lépéseket

Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke, kedden jelentette be az újranyitási tervet Angliában, mely március 8-tól június 21-ig fog megvalósulni, amennyiben minden a jelenlegi tendenciák szerint halad.

Arról is tudósítottunk, hogy elmarad a VOLT és a Balaton Sound, a Fishing on Orfű készül, ahogy a Katlan techno fesztivál is.

 

Csak győzzük kivárni a fesztiválszezont (ha lesz).

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: