2021. 03. 25., csütörtök, 09:56

Kicsi a péniszed? A légszennyezés az oka!

A légszennyezés egyik férfiakra gyakorolt hatására mutatott rá egy új kutatás: egyre kisebbek az újszülöttek péniszei, és rohamosan csökken a felnőttek spermiumszáma.

Kifejezetten kis répájú férfiak számára indult társkereső alkalmazás

Kifejezetten kis répájú férfiak számára indult társkereső alkalmazás

Dinky One az új társkereső app neve, mely azt a célt tűzte ki zászlajára, hogy száműzi a hatalmas péniszek idealizálását, és kifejezetten a  khm... kisfarkú felhasználók számára kínál lehetőséget.

Már önmagában ezek a tények is riasztóak, de további népességre gyakorolt hatásokat is jósol a New York-i Sinai Hospital professzorainak tanulmánya: 

Az emberiség fennmaradása komoly veszélyben van, ugyanis az elmúlt 40 évben nyugaton a férfiak spermiumszáma a felére csökkent, 2045-re pedig az örökítőanyag már nem lesz alkalmas arra, hogy abból utódok szülessenek.

Ezekért a levegőben lévő ftalátok okolhatóak, amik az endokrin rendszer hormontermelő képességét csökkenthetik. Ezek ugyanis mindenütt ott vannak, a csomagolóanyagoktól kezdve az élelmiszereken, ruhákon át a műszaki cikkekig, és csak lassú párolgással szabadulnak fel, nyomuk pedig az emberi szervezetben is kimutatható.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: