A már kidobásra ítélt étel hulladék egy részét még simán fel lehet használni a főzéshez, és nem kell hozzá semmi, csak egy kis kreativitás, na meg a svéd áruházlánc új szakácskönyve.
Az áruházlánc ingyenes szakácskönyvében ötven kreatív receptet találunk a már kidobásra szánt ételmaradékok felhasználásával. A receptek között a reggelitől egészen a desszertig válogathatunk a jobbnál jobb ötletek között és még ezen felül is ad olyan tippeket, hogy mit kezdjünk azokkal a dolgokkal amiket már tényleg nem lehet megenni, melynek célja, hogy egy kicsit fenntarthatóbban élhessünk a konyhában.
Pazarolni tehát nem muszáj, erre pedig tökéletesen rámutat az IKEA ScrapsBook.
Az IKEA-nál hisszük, hogy a konyha az otthon szíve. Sajnos ez általában pazarló hely - de nem muszáj, hogy az legyen.
Hát többek között ezért is szeretjük az IKEA-t.