2021. 03. 12., Péntek, 12:29

Sorozatokkal és filmekkel tanulhatunk angol szavakat ezzel az új magyar alkalmazással

via

Az angolul tanuló film- és sorozatkedvelők számára lehet nagyon hasznos az új magyar szótanuló alkalmazás a Skeebdo, ami összeköti a nyelvtanulást a szórakozással.

Sokunk kedvenc szórakozása a film- és sorozatnézés, ami akár a nyelvtudásunkat is fejlesztheti, ha ezt idegen nyelven tesszük. Erre gondolt a Skeebdo csapata is, amikor megalkották az alkalmazást, aminek segítségével filmek és sorozatok szókincsén keresztül tanulhatunk angol szavakat. Az alkalmazás szókártyákon mutatja meg a kiválasztott szavak definícióját, illetve a kontextust ahogy az adott filmben vagy sorozatban szerepelt, majd a tanult szavakat többször visszakérdezi.

A Skeebdo elérhető androidos, és Apple eszközökön is, a letöltés után beállíthatjuk nyelvtudásunk szintjét, így annak megfelelő szavakat kapunk. Az alkalmazásban 200 ezer film és sorozat kínálatából választhatunk, így összesen 40 ezer szót és kifejezést tartalmaz.  A cég a továbbiakban szeretné bővíteni a Skeebdo kínálatát könyvekkel, újságcikkekkel és YouTube-videókkal is.

Próbáljátok ki ti is!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: