2021. 03. 12., Péntek, 12:11

Perli szüleit a 41 éves férfi, mert nem tartják el élete végéig

Hiába felnőtt már, sérülékeny gyereknek tartja magát az a londoni férfi, aki most beperelte saját szüleit, mert nem hajlandóak eltartani. 

A most 41 éves Angliában élő férfi ügyvédként végzett az Oxfordi Egyetemen, ezért is érthetetlen, hogy Faiz Siddiqui miért munkanélküli 2011 óta. A szülei Dubaiban élnek, ő pedig Londonban, a család több száz milliót érő lakásában, állítása szerint teljes mértékben függ a Dubaiban élő szüleitől, akik nemcsak a rezsit fizetik utána, de 170 ezer forintnyi összeget is utalnak neki minden hónapban.  A hetvenes éveikben járó pár most megelégelte, hogy el kell tartania a férfit.

Siddiqui viszont nem akar lemondani a jelenlegi életéről, és beperelte a szüliet, azt mondja, hogy felnőttként is egy sérülékeny gyereknek felel meg, és egészségügyi problémái vannak. A család ügyvédje a The Sun-nak elmondta, hogy a sokat szenvedett szülőknek határozott véleménye hogyan is kellene élnie a makacs, de nagy igényekkel rendelkező fiúnak.

Ez a jelenlegi nem az első ügye a családnak, a férfi ugyanis már tavaly is pereskedett a szüleivel: akkor meghatározott eltartási díjat követelt tőlük, de a bíróság elutasította kérelmét.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: