2021. 02. 27., szombat, 16:44

Úgy hajtott a járókelők közé a Cserben, hogy kisbabája is az autóban volt - Szemtanúkat keres a rendőrség

A 24 éves férfit a Vár utcában akarták igazoltatni, ő inkább elmenekült.

Nem állt meg, inkább a gyalogosok közé hajtott

2020. november 5-én dél körül Kaposváron, a Vár utcában egy sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, hanem megpróbált elmenekülni a járőrök elől. A férfi a Vár utcából a gyalogjárdán és a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladva a gyalogosok közé hajtott, majd onnan tovább száguldott a Zselici út irányába.

 

Felesége és egy hónapos csecsemője is az autóban utazott

A piros színű, német honosságú Volkswagen Polo sofőrjét a Cseri út és Kőrösi Csoma Sándor utca kereszteződésében érték utol, ahol elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. A vezetéstől korábban eltiltott 24 éves kaposvári férfi autójában az ámokfutás során a felesége és az akkor 1 hónapos csecsemőjük utazott.

 

Jelentkezzen aki látta az ámokfutást!

A nyomozás során szükségessé vált további tanúk felkutatása, ezért kérik mindazok jelentkezését, akik látták az ámokfutót, vagy esetleg sértettjei voltak a száguldozásnak.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszám 2510-es mellékét, illetve tegyenek bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: