2021. 02. 24., szerda, 13:44

Egy lány, aki büszke a szakmunkás bajszára és a party szemöldökére

Még ha sértő megjegyzéseket is kap - adta hírül a világsajtó. Eldina Jaganjac azonban nem hajlandó megszabadulni sem kócos szemöldökétől, sem csemege bajuszától, azt mondja ez segít kiszűrni azokat a férfiakat, akikkel nem szeretne randizni és összejönni. Utóbbi felől semmi kétségünk.

Ezek a lányok szőrnövesztéssel küzdenek a klímaváltozás ellen - Melléjük állsz?

Ezek a lányok szőrnövesztéssel küzdenek a klímaváltozás ellen - Melléjük állsz?

Napra pontosan egy éve írtunk róla, hogy elindult a JanuHAIRY nére keresztelt akció, melynek lényege, hogy a nők 1 hónapig semmilyen testrészükről nem távolítják el a szőrt. A kampányt elindító Laura Jackson most újra meghirdette a dolgot, ezúttal azonban a klímakatasztrófa...

Eldina 2020 óta nem borotválkozik, ekkor döntötte el hogy nem akar megfelelni a társadalom nők felé táplált elvárásainak.

 

Ha egy férfi nem borotválkozik, és nem ritkítja a szemöldökét, azt senki nem veszi észre, nem kommentálják, nincs benne semmi szokatlan

– véli.

 

 

Nem érdekli, hogy néz ki és hogyan vélekednek róla mások, de elmondta, hogy a férfiak, különösen a kamaszkorú fiúk, elég sűrűn tesznek rá sértő és bántó megjegyzéseket az utcán, és úgy bámulják, mintha két feje lenne. Pedig csak egy bajszos nő a sok közül.

 

Hát őőő...

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: